Navbar

2018. március 12., hétfő

Kérdőív az óvodai étkezéssel kapcsolatban

Tisztelt Szülők!
A félévi szülői értekezleteken az ÓVODAI KÖZÉTKEZTETÉSSEL kapcsolatban megfogalmazott visszajelzések hatására az Önkormányzat, mint az Óvoda fenntartója kerekasztal beszélgetést kezdeményezett az érintett felekkel. Ezen a szülőket (így tulajdonképpen a gyerekeket) a Szülői Munkaközösség képviseli majd.
Annak érdekében, hogy a szülői véleményekről, elvárásokról mind pontosabb képet kapjunk, kérdőívet állítottunk össze, melynek kitöltését mindenkitől annyi példányban kérjük, ahány érintett gyermeke jelenleg az óvodában van.
Akinek lehetősége van rá, kérjük, hogy elektronikusan töltse ki a kérdőívet, mert így annak feldolgozása is automatikus. A kérdőív anonim, személyes adatokat semmilyen formában nem tárolunk.
Megtalálható a kérdőív az óvoda és a csoportok facebook-csoportjaiban, az óvoda honlapján, de külön is kérhető a csoport szmk-képviselőitől az óvónőnél hagyott e-mail címre.
Akinek nincs internet hozzáférése, kérjen óvónőjétől vagy az óvodatitkártól kinyomtatott példányt, amit a kitöltést követően az erre a célra kihelyezett gyűjtődobozba téve adhat le. A gyűjtődobozt a heti étlap mellett találja.
A válaszolási lehetőséget 2018. március 15-én lezárjuk (nyomtatott formában a március 14-én reggel 9 óráig leadottakat tudjuk figyelembe venni).
Szülőként természetesen legfőbb törekvésünk, hogy az óvodai közétkeztetés azon túl, hogy megfelel a mindenkori törvényi előírásoknak, vegye figyelembe a gyerekek életkori sajátosságait, egészséges és finom is legyen.
Egyetértését és munkánk támogatását Ön azzal tudja kifejezni, ha időt szán a kérdőív kitöltésére, amit nagyon köszönünk!
Elektronikus kitöltésnél a kérdőív végén a "submit" vagy „küldés” gomb megnyomásával tudja elküldeni válaszait!

a Dimbes-dombos Óvoda Szülői Munkaközössége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése