Navbar

2014. október 16., csütörtök

Az SZMK 2013/2014. évi munkája

- Az őszi tökfaragó és madáretető-készítő akciókhoz kapcsolódóan jutalmakat biztosítottunk a résztvevőknek (túrórudi, diákcsemege, ajándék könyvek, stb.).

 - Halloween kapcsán mi biztosítottuk a csoportokban közösen faragott tököket, és a konyha által megsütött sütőtököket, amiből minden gyermek kapott. Ugyancsak ehhez kapcsolódóan papírdenevér dekorációt készítettünk elő a csoportoknak.


 - A Márton-napi felvonuláshoz alapanyagokat biztosítottunk a lámpásokhoz, denevérekhez, stb.; ill. a felvonulást követő vendéglátáshoz zsíros kenyereket készítettünk.

 - Több jótékonysági vásárt is szerveztünk az év folyamán, az így befolyt bevételből tudtuk támogatni az óvodát, és megvalósítani a szülői kezdeményezésű akciókat.

 - A logopédiai foglalkozásokat irodai eszközök (írószer, papír, stb.) beszerzésével támogattuk. - Megszerveztük a műanyag kupakok gyűjtését, a csoportoknak bemutató anyagot készítettünk a műanyag újrahasznosításáról.

 - Mikuláskor óriás csoport-kifestőt, és rénszarvasos ajándékot készítettünk a gyerekeknek. December 5.-én bábelőadást tartottunk a gyerekeknek a tornateremben, december 7-én az ovis interaktív Mikulás programot mi finanszíroztuk.

 - A Falu Mikulásán sütemény-vásárt rendeztünk, ahol a szülők által készített finomságokat árusítottuk.

 - A kreatív adventi munkadélutánon elkészült díszeket az oviban és a Falu Mikulása rendezvényen is árusítottuk.

 - Vásároltunk egy ionizátor készüléket az óvodának, mely a Katica-csoportban került beüzemelésre. A készüléket a többi csoport is kipróbálhatja.


 - Farsangkor finanszíroztuk a Ládafia bábszínház tornatermi előadását.

 - Szakmai előadással egybekötött eszköz- és könyvbemutatót szerveztünk "Tudatos Szülő" témakörben, ez alkalomból fejlesztő eszközöket és kiadványokat vásároltunk a csoportoknak.

 - Szintén az SZMK finanszírozta a mézes napokat, az állati jó napot, a kutyás napot.

 - Húsvétra kreatív foglalkozást szerveztünk a gyerekeknek.

 - Tavasszal üzemlátogatást szerveztünk a gyerekeknek a Gyógyfű Kft-hez.


 - Pedagógusnap alkalmából Öreghegyi-túrát szerveztünk az óvónéniknek és dadusoknak, ahol a játékos túraprogramokon túl vendégül láttuk őket egy bográcsozás keretében!

 - Év végén minden csoport 20.000 Ft-ot kapott kirándulásra!

 - A nyár folyamán felmérést készítettünk menza témakörben, majd egyeztetést kezdeményeztünk a közétkeztetés javítása érdekében.
 Az SZMK csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése